Page 3 - albergio Speisekarte
P. 3

APERITIVO  • APERITIF       Heisser Stein



 Martini rot/weiss   15  Vol-%   4 cl    6.00
 Martini blanc ou rouge   15  Vol-%    4 cl    6.00

 Martini white   15  Vol-%    4 cl    6.00
 Aperol gespritzt   11  Vol-%    4 cl    8.50

 Campari   23  Vol-%   4 cl   6.00
 Cynar   16,5  Vol-%   4 cl   6.00

 Appenzeller     29  Vol-%   4 cl   6.00  Schweinsfilet 200g
 Ramazotti   30  Vol-%   4 cl   6.00

 Martinazzi   18  Vol-%   4 cl   6.00               Sfr. 38.50
 Fernet Branca   40  Vol-%   2 cl   6.00

 Pastis   45  Vol-%   2 cl   6.00
 Sanbitter        10 cl   6.00    Rossentrecôte 200g

 Crodino       10 cl   6.00

                                                    Sfr. 38.50
 SPIRITUOSEN



 Grappa de la casa   40  Vol-%   2 cl   9.50  Rindsentrecôte 200g
 Grappa Nardini Riserva   50  Vol-%   2 cl   9.50

 Grappa di uva Moscato   40  Vol-%   2 cl   9.20
 Williamine Morand    43  Vol-%   2 cl   7.50       Sfr. 39.50

 Vieille Prune   41  Vol-%   2 cl   9.50
 Calvados Morin   40  Vol-%   2 cl   9.50  Rindsfilet 200g

 Amaretto di Saronno   28  Vol-%   2 cl   7.50
 Vecchia Romagna   38  Vol-%   2 cl   7.50

 Limoncello   30  Vol-%   2 cl   6.00               Sfr. 46.50
 Cognac Rémy Martin   40  Vol-%   2 cl   9.50

 Gin   37,5  Vol-%   4 cl   10.50
 Wodka   40  Vol-%   4 cl   10.50  Für weitere 100g, Sfr. 10.– Zuschlag

 Rum Bacardi   37,5  Vol-%   4 cl   10.50
 Ballantine’s    40  Vol-%   4 cl   10.50

 Jack Daniels   43  Vol-%   4 cl   10.50               Beilagen:
                                                   Pommes Frites

 BIRRA  • BIER                                         Kroketten
                                                    Bratkartoffeln

 Eichhof (Bier offen)   3 dl   4.00   5 dl   5.50          Reis

 Panachée      3 dl   4.00   5 dl   5.50                 Risotto
                                                       Teigwaren
   1   2   3   4   5   6   7   8