Page 10 - albergio Speisekarte
P. 10
APERITIVO • APERITIF
Martini rot/weiss 15 Vol-% 4 cl 6.00
Martini blanc ou rouge 15 Vol-% 4 cl 6.00
Martini white 15 Vol-% 4 cl 6.00
Aperol gespritzt 11 Vol-% 4 cl 8.50
Campari 23 Vol-% 4 cl 6.00
Cynar 16,5 Vol-% 4 cl 6.00
Appenzeller 29 Vol-% 4 cl 6.00
Ramazotti 30 Vol-% 4 cl 6.00
Martinazzi 18 Vol-% 4 cl 6.00
Fernet Branca 40 Vol-% 2 cl 6.00
Pastis 45 Vol-% 2 cl 6.00
Sanbitter 10 cl 6.00
Crodino 10 cl 6.00
SPIRITUOSEN
Grappa de la casa 40 Vol-% 2 cl 9.50
Grappa Nardini Riserva 50 Vol-% 2 cl 9.50
Grappa di uva Moscato 40 Vol-% 2 cl 9.20
Williamine Morand 43 Vol-% 2 cl 7.50
Vieille Prune 41 Vol-% 2 cl 9.50
Calvados Morin 40 Vol-% 2 cl 9.50
Amaretto di Saronno 28 Vol-% 2 cl 7.50
Vecchia Romagna 38 Vol-% 2 cl 7.50
Limoncello 30 Vol-% 2 cl 6.00
Cognac Rémy Martin 40 Vol-% 2 cl 9.50
Gin 37,5 Vol-% 4 cl 10.50
Wodka 40 Vol-% 4 cl 10.50
Rum Bacardi 37,5 Vol-% 4 cl 10.50
Ballantine’s 40 Vol-% 4 cl 10.50
Jack Daniels 43 Vol-% 4 cl 10.50
BIRRA • BIER
Eichhof (Bier offen) 3 dl 4.00 5 dl 5.50
Panachée 3 dl 4.00 5 dl 5.50